Voordelen

Applicatie

De specifieke voordelen van Combécell deklagen zijn niet alleen gelegen in de materiaaleigenschappen, maar ook in de snelle en efficiënte applicatie. De toepassing kan naadloos worden afgestemd op de specifieke omstandigheden van het project en op de wensen van de opdrachtgever. Zo wordt voor het mengen en aanbrengen van de kunststof cementslurry gebruik gemaakt van unieke geautomatiseerde mengunits die op het werk geplaatst worden. Hierdoor is de gewenste mengselsamenstelling en de kwaliteit gewaarborgd. Door de flexibiliteit in de wijze van applicatie worden ook kleinere projecten rendabel gerealiseerd.

Snelle verwerking

Het aanbrengen van een deklaag moet vaak in een korte tijd gebeuren. Combécell combineert een snelle verwerking met een korte uithardingsperiode. Deklagen tot 5.000 m2 kunnen in een dag (of nacht) gerealiseerd worden. De vloer is na acht uur berijdbaar. Indien nodig kan er een versneller aan de mortel worden toegevoegd waardoor de combinatiedeklaag nog sneller is te berijden.

 

Druk- en buigtreksterkte

Druksterkte: > 10 MPa. Buigtreksterkte: 2,5 - 4 MPa.

Kleuren

De Combécell deklaag heeft als standaardkleur grijs. Door het toevoegen van kleurstoffen is een groot aantal kleurvarianten mogelijk. Antraciete Combécell deklagen worden vaak toegepast als onderdeel van normale asfaltverhardingen (bijvoorbeeld opstelstroken), waar grote kleurverschillen met het omringende asfalt ongewenst zijn.

Quote

Combinatiedeklagen kunnen uitstekend worden toegepast op locaties waar hoge eisen worden gesteld aan de belastbaarheid van de verharding. Denk hierbij aan wegverhardingen, bedrijfsvloeren en terreinen.

Martijn Zandbergen

Regioleider Multicell