WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR EEN BETONAFWERKER

Multicell is specialist in het leveren en aanbrengen van onder meer schuimbeton, vloeivloeren en combinatiedeklagen. Projecten worden in het hele land uitgevoerd voor onder meer de wegenbouw, overheden, bedrijven maar ook voor particulieren. Multicell is onderdeel van de Nederlandse Frees Maatschappij B.V. (Freesmij), dé onderaannemer in de wegenbouw. Er werken ruim 90 medewerkers.


Voor het team Multicell zijn wij op zoek naar een leergierige en enthousiaste


BETONAFWERKER
(of iemand die dit graag wil worden)

Met het team van Multicell ga je dagelijks op pad om mooie projecten te realiseren in het hele land. Je werkt veel buiten en zorgt er samen met je collega’s voor dat een combinatiedeklaag, vloeivloer en/of schuimbeton precies in de juiste samenstelling, hoeveelheid en dikte wordt aangebracht. Elk project is weer anders en bijzonder en wordt met zorg en aandacht voor onze klanten gerealiseerd. Het werk brengt onregelmatigheid met zich mee en soms komt het voor dat er in het weekend moet worden gewerkt. Uiteraard zorgen wij ervoor dat je eerst een goede (interne) opleiding krijgt voordat je zelfstandig aan de slag gaat.

Omdat het werk overal in Nederland kan plaatsvinden, is het nodig dat je rijbewijs B hebt. Bij ons krijg je daarnaast de mogelijkheid om ook rijbewijs C te halen. Je wordt beloond conform de CAO Bouw & Infra met prima arbeidsvoorwaarden en een goed pensioen. 

Wil jij graag onze nieuwe collega worden? Heb je een goede fysieke conditie, minimaal VMBO-niveau, ben je een echte teamplayer en wil je graag een vak leren? Dan zijn we vast op zoek naar jou!

Stuur je sollicitatie met je persoonlijke gegevens naar Jacqueline Westerik via jwesterik@freesmij.nl. Wil je eerst nadere informatie? Bel dan met Jacqueline Westerik 0297 - 28 26 22.