Combinatiedeklaag terrein Sibelco Maastricht

Op het terrein van Sibelco aan de Ankerkade in Maastricht heeft Multicell over een oppervlakte van 6.600 m2 een combinatiedeklaag aangebracht.

Vanwege de hoge belasting van dit terrein werd gekozen voor een combinatiedeklaag. Vanwege continu transport van vrachtwagens en opslag van cement wordt zo voorkomen dat er spoorvorming plaatsvindt in het ZOAB. Daarnaast is een combinatiedeklaag een duurzame oplossing én snel aan te brengen! Het vullen van de holle ruimtes van het ZOAB wordt gedaan met Combécell.

Combécell is de eigen en exclusief door Multicell geproduceerde en verwerkte mortel voor combinatiedeklagen. Combécell wordt fabrieksmatig onder 'KOMO BV'-certificaat vervaardigd uit speciale cementsoorten, vulstoffen en hulpstoffen. Na intensieve menging met water wordt het hoog vloeibare mengsel op de Combi-ZOAB aangebracht en afgewerkt. Door de specifieke samenstelling van de droge mortel en de directe menging en verwerking op het werk wordt een optimale combinatie van flexibiliteit en draagkracht verkregen.

Opdrachtgever

Belasco N.V.

Wanneer

september 2019

Locatie

Terrein Sibelco, Ankerkade, Maastricht

Inzet Multicell

MD4

Soort werk

Combinatiedeklagen

 

Foto's