Combinatiedeklaag Kilimanjaro Airport Tanzania

In opdracht van BAM International heeft Multicell een opdracht uitgevoerd op een unieke plek in de wereld. Waar Multicell normaliter het werk hoofdzakelijk in Nederland en Belgie maakt, was dat nu in Tanzania.

BAM International heeft in Tanzania de opdracht gekregen om het bestaande vliegveld uit te breiden met een nieuwe taxibaan en 5 nieuwe aprons voor de vliegtuigen. Daarnaast moet de asfaltconstructie van het huidige vliegveld worden vervangen net zoals de bestaande aprons. Deze worden uitgevoerd in een hoogwaardige Combécell combinatiedeklaag. Dit vanwege de hoge lasten van de grotere vliegtuigen die dagelijks op dit vliegveld landen.

In januari van 2016 werd de menginstallatie  en de mortel verscheept naar Tanzania om daar via Kenia aan te komen. Het werk moest in de vakantieperiode worden uitgevoerd en uiteindelijk werd dit week 34. De 1ste  fase is zonder noemenswaardige problemen geslaagd. Dit onder ideale weersomstandigheden: in augustus is het daar winter en ca. 28 graden C. In de komende maanden zal BAM International de rest van het vliegveld onder handen nemen. Multicell zal vervolgens in december 2016 of januari 2017 de 2de fase van het werk maken.

Opdrachtgever

BAM International

Wanneer

augustus 2016

Tijdsbestek

1 week

Locatie

Kilimanjaro Airport Tanzania

Soort werk

Combinatiedeklagen