Martijn Zandbergen

+31 (0)6 53 16 71 58 - mzandbergen@multicell.nl

 

Wat ik voor Multicell deed

Voordat ik bij Multicell kwam, werkte ik bij een bouwbedrijf, eerst als assistent uitvoerder en later als uitvoerder. Na enkele jaren was ik toe aan een nieuwe uitdaging, die uitdaging werd Multicell. Eerst onder de vlag van Cobeton en sinds 2014 bij Freesmij. Bij Freesmij ben ik verantwoordelijk voor Multicell. Een mooi specialisme binnen Freesmij. 

Thuis komen

In 1980 geboren te Rhenen. Inmiddels al meer dan 40 jaar wonende in Veenendaal. Ik besteed mijn vrije tijd graag aan sporten. Waar het vroeger alleen wielrennen en mountainbiken was, heb ik tegenwoordig ook het zwemmen en hardlopen gevonden, oftewel Triathlon! Gaat veel tijd in zitten, maar wel erg leuk. En wat is er fijner na een dag werken even je koppie leeg maken! 

Freesmij

Freesmij of moet ik zeggen Multicell? Nee, ik zeg Freesmij. Sinds 2009 in dienst bij Multicell en in 2014 bij Freesmij gekomen. Bij deze club voelde ik mij meteen op mijn plek! Het mooie aan Freesmij/Multicell is dat je verantwoordelijk bent voor een stukje van de organisatie waarvan je de dagelijkse leiding voert. De integratie van Multicell is zeker noemenswaardig, waar wij vroeger met 5 man waren, zijn wij nu met 75 man, dus het kan best zijn dat je de ene dag de persoon op een frees ziet en na het aanbrengen van een nieuwe deklaag dezelfde persoon ziet die bezig is met het aanbrengen van een nieuwe combinatiedeklaag. 

Ontwikkelingen

Ontwikkelingen genoeg bij Freesmij/Multicell. met een modern wagenpark voeren wij dagelijks onze werkzaamheden uit in geheel Nederland. Ook innovatie staat niet stil. Er liggen nog veel kansen waaraan we 'blijven' werken.

Project dat me is bijgebleven

Dit zijn eigenlijk twee bijzondere projecten. In Warmond heeft Multicell in 2019 een prachtige skeelerbaan mogen maken. Hierbij is een evenwichtsconstructie gemaakt in schuimbeton. En in februari 2020 mochten wij op circuit Zandvoort een combinatiedeklaag maken in de pittstraat. Hoe mooi is dat! Al onze specialismen op 2 prachtige projecten.