Henk Vreeswijk

Wat ik voor Multicell & Freesmij deed

In Utrecht studeerde ik aan de Hogeschool Built Environment, toen heette dat HTS Weg en Waterbouw. Aansluitend heb ik in Groningen de Post-HBO opleiding Bedrijfskunde aan de Hogeschool gevolgd. Mijn eerste werkervaring was als materieelcoördinator en uitvoerder bij Dura Vermeer. Maar na vijf jaar, in 1993, startte ik bij Freesmij als regioleider. Daar waar operationele acties met mens en machine plaatsvinden, daar ligt mijn affiniteit.

Thuis komen

Geboren in bouwjaar 1964 in Huizen, ben ik via Utrecht uiteindelijk in Hoofddorp beland. Onder de rook van Schiphol, één van onze grootste werklocaties, leggen mijn vier jongens meteen beslag op me zodra ik over de drempel stap. Hoofddorp is onderdeel van de gemeente Haarlemmermeer. In het Haarlemmermeersebos mag ik graag hardlopen, goed voor de lichamelijke en geestelijke conditie. Ff lekker de ‘kop’ leeg, dan ontstaan vaak frisse ideeën.

Multicell

Multicell is per 1 december 2014 toegevoegd aan Nederlandse Freesmaatschappij BV. Tevens is het product Stabiflex van Heijmans in Multicell ondergebracht Multicell is een goede en welkome aanvulling omdat de klanten van Multicell voor een groot deel overeenkomen met Freesmij. Het personeel is meeverhuisd en daarmee zijn de kennis en service voor de klant gewaarborgd.

Specialisme

Inmiddels ben ik allround, zeker nu Nederlandse Frees Maatschappij BV naast Freesmij met frezen, asfalteren en stabiliseren ook onderdak biedt aan Multicell met schuimbeton en combinatie deklagen. Al de disciplines vragen specialistische kennis en materieel. Om vakmensen dus!

Henk Vreeswijk 2

Project wat me is bijgebleven

Het eerste project voor Multicell waarmee ik in aanraking kwam was het bedrijfsterrein voor Klop in Vianen. Dat terrein hadden we een jaar eerder gestabiliseerd en is nu op de rijpaden voorzien van combinatiedeklaag. Een hele vooruitgang voor de heftruck-chauffeurs die daar dagelijks met het steiger-materiaal rijden.